Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η θέση μας είναι στην Ε.Ε.

Με τις πολιτικές εξελίξεις να «τρέχουν» το τελευταίο 24ωρο με καταιγιστικούς ρυθμούς, μετά την πρόθεση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, οι φορείς του τουρισμού καλούν όλους τους Έλληνες απέναντι σε κάθε προσπάθεια εξόδου της χώρας από την Ενωμένη Ευρώπη...

«Η θέση της Ελλάδας είναι και πρέπει να είναι πάντα μέσα στη ζώνη του ευρώ», δηλώνει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε., κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τους κοινωνικούς εταίρους και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να ενώσουν την φωνή τους κάθετα απέναντι σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. «Η θέση μας είναι και πρέπει να είναι πάντα μέσα στη ζώνη του ευρώ», υπογραμμίζει.
Από την πλευρά του ο ΗΑΤΤΑ καλεί τον πολιτικό κόσμο της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στην ενωμένη Ευρώπη.
«Η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, πρέπει να παραμείνει εντός της Ευρωζώνης και να μην δυναμιτιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου