Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δριμύ κατηγορώ της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. για το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.


Με γλώσσα σκληρή, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.), καταφέρεται εναντίον του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο με υπουργική απόφαση συμπεριλαμβάνει στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) τις επιχειρήσεις Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων...

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καταγγέλλει το υπουργείο για αποφάσεις «δύο ταχυτήτων» που βάλουν κατά του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων και οδηγούν σε απόγνωση τους 40.000 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

«Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών είναι πλήρως αντίθετη με τα όσα ο νόμος προβλέπει, υιοθετώντας αυθαίρετα την εξαίρεση μόνο μίας ομάδας από τα τουριστικά καταλύματα, αυτή των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ήτοι ξενοδοχείων & κάμπινγκ, αποτέλεσμα της οποίας είναι η υφαρπαγή του εισοδήματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων», υπογραμμίζει η Σ.Ε.ΕΔ.Δ.Ε. σε ανακοίνωσή της.

Και συμπληρώνει: «Η Συνομοσπονδία στηλιτεύει την τακτική της παρερμηνείας του νόμου και αποδοκιμάζει την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, προειδοποιώντας για δυσμενείς συνέπειες στην περιφερειακή οικονομία της χώρας, την οποία χρόνια τώρα στηρίζουν οι επιχειρήσεις - μέλη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου