Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Νέα επένδυση από την Aristo


Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του πρώτου πολυχώρου εμπορικών δραστηριοτήτων και αναψυχής στην Πάφο από τις εταιρείες Aristo Developers και K. Athienitis Contractors – Developers Ltd. Το Kings Avenue Mall, αποτελεί ακόμα μια στρατηγικής σημασίας επένδυση της Aristo Developers, θυγατρικής εταιρείας της Dolphin Capital Investors, η οποία ανέρχεται στα €100 εκατ. Το σύγχρονο οικοδόμημα του Kings Avenue Mall αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 20 μηνών και εκτιμάται ότι θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην αγορά της Πάφου, μιας πόλης με εξαιρετικά δυναμική ανάπτυξη.
Το Kings Avenue Mall, βρίσκεται σε προνομιούχα τουριστική περιοχή της Πάφου και θα αναπτυχθεί σε έκταση 60.000 τ.μ. καθώς θα περιλαμβάνει καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, fun park, έξι κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ παράλληλα θα διαθέτει χώρους πρασίνου και 1.100 θέσεις υπόγειας στάθμευσης.
Τόσο οι εργασίες ανέγερσης όσο και η μετέπειτα λειτουργία του Kings Avenue Mall, αναμφίβολα θα αποτελέσουν ενεργό πυλώνα στήριξης της κυπριακής οικονομίας, καθώς θα δημιουργηθούν και θα διατηρηθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ενώ το Kings Avenue Mall έχει ήδη προσελκύσει έντονο εμπορικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες και εμπόρους της περιοχής.
Η άριστη κατασκευή και αισθητική αρτιότητα του Kings Avenue Mall, έρχεται να προσφέρει ένα νέο και υψηλών προδιαγραφών προϊόν στην αγορά της Κύπρου και παράλληλα να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Πάφου, δημιουργώντας έναν νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό πόλο έλξης τόσο για τους κατοίκους της πόλης, όσο και για το μεγάλο πλήθος τουριστών που επισκέπτονται την Πάφο.
Το Kings Avenue Mall σχεδιάστηκε με γνώμονα τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και με στόχο την ανταπόκριση στις ανάγκες και τις επιθυμίες ακόμη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, ανεξάρτητα από το προφίλ και την ηλικία του, δίνοντας του τη δυνατότητα να συνδυάζει τις αγορές με την ψυχαγωγία σε καθημερινή βάση, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου