Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Από τις 29 Νοεμβρίου...

Από τις 29 Νοεμβρίου του 2010 σας είχαμε ενημερώσει πλήρως ( εδώ ) για τα δρώμενα με τον κ. ΑΠ. Φ. σύμβουλο του κ. Ηρακλή Βάλβη και "στενό" συνεργάτη του κ. Σπηλιωτόπουλου, που ιδιοποιήθηκε 2.000 € και δεν πλήρωσε ώς όφειλε και όπως είχε υπογράψει τα χρήματα αυτά σε ταξιδιωτικό πρακτορείο για ταξίδι που είχε κάνει συνοδεύοντας τον τότε υπουργό . Σήμερα λοιπόν "έσκασαν" στον ΕΟΤ δύο κλήσεις από το Πταισματοδικείο και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών αφενός για την υπόθεση του ΑΠ. Φ. και αφετέρου για την υπόθεση του ταξιδιωτικού πρακτορείου στη Χαλκίδα που χρησιμοποιούσε ο Ε.Ο.Τ., που καλούν στελέχη του οργανισμού σε ανάκριση.

Την υπόθεση του ΑΠ. Φ. η ηγεσία του Ε.Ο.Τ. την έχει στείλει στο Πειθαρχικό, πλην όμως είναι παρεγεγραμμένη καθώς έχει ήδη παρέλθει η τριετία και αυτό γεννά εύλογα ερωτήματα...

Από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι θα έχουμε αλλαγή σε διορισμό ενός διευθυντή σε περιφερειακή διεύθυνση του Οργανισμού, μετά από ένσταση άλλου υποψηφίου και υπολογισμού ξανά της μοριοδότησης, ενώ έγινε αποδεκτή τελικά η παραίτηση του διυθυντή Οικονομικών του Ε.Ο.Τ. κ. Ράπτη και αναζητείται διάδοχος, χωρίς να εκδηλώνει κάποιος την επιθυμία.

Μύλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου