Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Που είναι η Ελλάδα οεοοοοοοοοοοοο;

Στις φωτογραφίες που βλέπετε διακρίνετε το ελληνικό περίπτερο στις εκθέσεις του Βερολίνου και της Πράγας. Και στην άλλη από την ΜΙΤΤ στη Μόσχα διακρίνετε τα περίπτερα της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Σλοβενίας και του Ισραήλ. Και στη μέση ένα ανώνυμο περίπτερο με φούξια-λουλακί χρώματα, ένα περίπτερο no name. Nαι όπως σωστά μαντέψατε, όπως άλλωστε μάντεψαν και οι συνεκθέτες, είναι το ελληνικό περίπτερο, που δεν γράφει πουθενά, μα πουθενά, Ελλάδα. Οι συνεκθέτες είναι έξαλλοι, οι επισκέπτες προσπαθούν να ανακαλύψουν σε ποιο περίπτερο είναι, οι άνθρωποι του Ε.Ο.Τ. αμήχανα -δεδομένου ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή ή ενημέρωση- προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, και γενικώς είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μετά τους πανηγυρισμούς του Βερολίνου, ήρθε το -πολύ δυνατό- χαστούκι από τη Μόσχα, καθώς είμαστε το θέμα συζήτησης, ή μάλλον κουτσομπολιού...Και βέβαια πολλοί συνεκθέτες ετοιμάζουν ήδη επιστολές προς το υπουργείο.

Όποιος βρει ποιος είναι υπεύθυνος για το χάλι αυτό, κερδίζει χρυσό λουρή (σ.σ. κύριε διορθωτά μην το πειράξετε)

ΥΓ: Λόγω πολλών και διαφόρων καταστάσεων, δικαιολογημένων ή μη δεν έχει σημασία (έχω εκφραστεί πολλές φορές για το θέμα αυτό) ο Ε.Ο.Τ. δεν καλεί πλέον δημοσιογράφους. Κάποιοι "εθελοντές" συνεχίζουμε να πηγαίνουμε με δικά μας έξοδα. Στο Βερολίνο υπήρχε ένα γραφειάκι για τους δημοσιογράφους 1*1 και προσπαθούσαμε να γράψουμε, έχοντας μόνο μία σύνδεση ιντερνετ, ούτε καν υπολογιστή. Τώρα στη Μόσχα δεν υπάρχει ούτε γραφείο, ούτε τίποτα. Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν...

ΥΓ1: Για το σημερινό χάλι ελπίζουμε να υπάρξει παρέμβαση από το γραφείο του υπουργού και να μας πουν και ποιος έδωσε τις εντολές για να γίνει έτσι το περίπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου