Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Nέα απευθείας πτήση Σκωτία - Αθήνα με την easyJet



Την έναρξη απευθείας πτήσης μεταξύ Εδιμβούργου-Αθήνας ξεκινάει από το Σεπτέμβριο η easyJet. Πρόκειται, μάλιστα, για τη μοναδική απευθείας πτήση μεταξύ Σκωτίας-Αθήνας…

Οι πτήσεις προς Αθήνα θα διεξάγονται με ένα καινούριο αεροσκάφος Airbus A320, 180 θέσεων, τρεις φορές την εβδομάδα με εναρκτήρια ημερομηνία την 20η Σεπτεμβρίου και με τιμές από £36.99 (χωρίς επιστροφή).
Εκτός, όμως, από την Αθήνα, η easyJet θα ξεκινήσει πτήσεις από το Εδιμβούργο προς Τενερίφη και Γκρενόμπλ, αυξάνοντας τον αριθμό των προορισμών της από τη Σκωτία σε 41.
«Η easyJet με ενθουσιασμό ανακοινώνει το λανσάρισμα τριών φανταστικών προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής απευθείας πτήσης από Σκωτία προς Αθήνα, η οποία θα συνδέει το Εδιμβούργο με την ελληνική πρωτεύουσα. Ανταποκρινόμαστε στη ζήτηση των καταναλωτών, συνδέοντας το Εδιμβούργο με ένα ευρύ φάσμα προορισμών που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Έτσι ενισχύουμε τη θέση μας ως αγαπημένη αερογραμμή της Σκωτίας», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της easyJet για τη Σκωτία, Hugh Aitken.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου