Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Και το όνομα αυτού Γιώργος Κολέτσος...


Ενας Βολιώτης της νέας γενιάς, ο 47χρονος παλιός πρωταθλητής του αλπικού και του θαλάσσιου σκι, αλλά και ειδικός στα χρηματοοικονομικά, Γιώργος Κολέτσος, είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ., ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως σήμερα.


Ο Γ. Κολέτσος γεννήθηκε στο Βόλο το 1964. Αποφοίτησε από το Β΄ Λύκειο Βόλου και πήρε πτυχίο Οικονομικών και πτυχίο Γυμναστικής Ακαδημίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολούθως σπούδασε στο Λονδίνο Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει σπουδές και στο Χάρβαρντ, σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Για μία δεκαετία περίπου ήταν πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι με διακρίσεις σε πανελλήνιο και σε βαλκανικό επίπεδο, ενώ ήταν μέλος του Ομίλου Χιονοδρομίας Βόλου με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Χιονοδρομίας στο αλπικό σκι. Επίσης ήταν αθλητής μπάσκετ στην ομάδα του Βύρωνα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθηνών, ενώ για πολλά χρόνια ήταν και προπονητής του θαλάσσιου σκι στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, αναδεικνύοντας πολλούς πρωταθλητές σε βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Γ. Κολέτσος δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στον χώρο των χρηματοοικονομικών επενδύσεων, ενώ για εννιά χρόνια ήταν υπεύθυνος της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρίας ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, ως υπεύθυνος των υποκαταστημάτων της εταιρίας στο εξωτερικό και στη συνέχεια ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Καλώς να ορίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου