Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Στις 23 Φλεβάρη...

Στις 23 Φεβρουαρίου ξαναρχίζουν οι πτήσεις από Thomson και First Choice προς το Λούξορ της Αιγύπτου, μετά την εξομάλυνση της κατάστασης. Έτσι επαληθεύονται απολύτως όσοι υποστήριζαν ότι ειδικά στην περίπτωση της Αιγύπτου τα συμφέροντα είναι πολλά και μεγάλα για να παγώσουν τα ταξίδια. Αντιθέτως απογοητεύονται όσοι πίστεψαν δημοσιεύματα και περίμεναν 1,5 εκ. περισσότερους Ρώσους...


Οι επιχειρήσεις ανακοίνωσαν ότι "το προσωπικό της είναι στη μέση των διαδικασιών ελέγχου των ξςενοδοχείων στον τόπο προορισμού για να εξακριβώσει αν είναι ασφαλή και εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις υγιεινής". Η κίνηση αυτή ακολουθεί τις "συμβουλές" του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, για ταξίδια στο Λούξορ. Αντίθετα για τους υπόλοιπους αιγυπτιακούς προορισμούς επικρατεί στάση αναμονής.

Τέλος εκπρόσωπος του Τ.Ο. δήλωσε: " "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσω ότι η κατάσταση στη τουριστικά θέρετρα του Sharm El Sheikh, Hurghada, Τάμπα, και η Μάρσα Αλάμ συνεχίζει να είναι ασφαλής και οι πελάτες μας κάνουν τις διακοπές τους. Η ασφάλεια των πελατών μας και του προσωπικού μας στη χώρα παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Η Αίγυπτος είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών μεταξύ των πελατών μας..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου