Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Στον "διαδικτυακό αέρα" το νέο website της Αstir Beach, καθώς και καμπάνια στα social media...


...που πραγματοποιούνται από την KSD !!!

- 1.089.893 μοναδικοί χρήστες σε όλο τον κόσμο είδαν  την φωτογραφία για το "Καλό Πάσχα"!!!
- www.astir-beach.com


Στον "διαδικτυακό αέρα" βρίσκεται η νέα ιστοσελίδα της Astir Beach, η οποία "αντανακλά" απόλυτα  το πνεύμα, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που η μοναδική αυτή πλαζ προσφέρει!!!
Η νέα ιστοσελίδα σηματοδοτεί την ανανεωμένη δυναμική παρουσίας της παραλίας στο διαδίκτυο, αποπνέοντας φρεσκάδα και σύγχρονη αισθητική. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατασκευάστηκε το κύριο περιεχόμενο σε one page εμφάνιση, ενώ τα υπομενού οδηγούνται σε άλλα Pages με σκοπό την άψογη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν όλες οι σύγχρονες μέθοδοι, όπως HTML5 και CSS ώστε να υπάρχει συμβατότητα με όλες τις συσκευές. 
Επιπροσθέτως, έχει responsive εμφάνιση και έτσι προσαρμόζεται σε κάθε τύπο οθόνης και συσκευής, κάνοντας άψογη την εμφάνιση από pc, tablet ή smartphone. 
Η σχεδίαση και εμφάνιση βασίστηκε σε flat design και clean style, με αποτέλεσμα μια λιτή και κομψή ταυτόχρονα ιστοσελίδα, που συμβαδίζει απόλυτα με το κύρος και το prestige της Astir beach.
Παράλληλα, έχει δοθεί ειδική έμφαση στην βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. 
Ακόμη, σε πλήρη εξέλιξη βρίκσονται δυναμικές καμπάνιες σε όλα τα social media!!!
Τόσο η κατασκευή της ιστοσελίδας, όσο και οι καμπάνιες στα social media, σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από την KSD, η οποία έχει εισέλθει δυναμικά και στον χώρο αυτό, σε απόλυτη συνεργασία με τη διοίκηση της Astir Beach, η οποία εμπιστεύτηκε τη δυναμική, αλλά και τη μακρόχρονη παρουσία της KSD στο χώρο του Τουρισμού και όχι μόνο. 
Όσον αφορά στα social media της Astir Beach:
Facebook: Η σελίδα έχει φθάσει στα 10.460 likes, όλα οργανικά, χωρίς δηλαδή να "τρέξει" κάποια καμπάνια για την προώθηση της σελίδας. Ο αριθμός θεωρείται αρκετά υψηλός δεδομένου οτι αφορά μια περίοδο όπου δεν υπάρχει το μέγιστο ενδιαφέρον από τους χρήστες για την παραλία. 
Πλέον οι δημοσιεύσεις έχουν συνολική απήχηση (Ο αριθμός των ατόμων που έχουν δει περιεχόμενο το οποίο σχετίζεται με τη Σελίδα) περίπου 26.670 μοναδικών χρηστών κατά μέσο όρο ημερησίως, ενώ αλληλεπιδρούν (Η αλληλεπίδραση περιλαμβάνει τα κλικ και τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει) περίπου 4.860 μοναδικοί χρήστες κατά μέσο όρο ημερησίως. 
Τέλος, περίπου 980 μοναδικοί χρήστες κατά μέσο όρο επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα της Astir Beach στο facebook. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και δημοσιεύσεις που ξεχώρισαν, όπως αυτή των ευχών για "Καλό Πάσχα" στους fans, η οποία είχε συνολική απήχηση 523.550 χρηστών, ενώ εμφανίστηκε 1.089.893 φορές!!! 
Twitter: Στο twitter έχει δοθεί αρκετή έμφαση στο hashtag #astirbeach ώστε να δημιουργηθεί κάποιο trend γύρω από την παραλία και παράλληλα χρησιμοποιούνται άλλα δημοφιλή hashtags ώστε να διαδοθεί. Έμφαση επίσης έχει δοθεί στην παρακολούθηση των tweets από άλλους χρήστες και γίνονται retweets είτε από πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα με σκοπό τη διαφήμιση, αλλά κυρίως από ωραία tweets και όμορφες φωτογραφίες από επισκέπτες της παραλίας με σκοπό την ευχαρίστηση και αλληλεπίδραση μαζί τους.
Instagram: Δημιουργήθηκε λογαριασμός στο instagram και γίνονται καθημερινά re-post φωτογραφίες άλλων χρηστών που είτε ήταν στην Astir Beach, είτε έχουν χρησιμοποιήσει το hashtag #astirbeach. Σημειώνεται ότι γίνεται επιλογή των φωτογραφιών και αναρτώνται οι καλύτερες, ενώ στόχος είναι  να υπάρξει φιλική προσέγγιση προς το κοινό και να δημιουργηθεί αλληλεπίδραση με τους χρήστες. 
Foursquare: Στο foursquare έχει ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να φτιαχτεί επίσημο Page μέσω του οποίου θα μπορούν να "τρέχουν" διαγωνισμοί και προσφορές. Στον υπάρχοντα λογαριασμό, γίνεται παρακολούθηση των check-ins και των φωτογραφιών, όπου οι καλύτερες φωτογραφίες χρησιμοποιούνται στο facebook και στο twitter, δίνοντας τα αντίστοιχα credits στον uploader.
Google+: Έγινε δημιουργία επίσημου business page όπου γίνονται posts σχεδόν καθημερινά. 
Ακόμη γίνεται αξιοποίηση του google plus καθώς συμβάλλει σημαντικά στο SEO της ιστοσελίδας. 

Επειδή μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις δείτε μερικές εικόνες και βέβαια...
www.astir-beach.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου