Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΧΕΝΕΧ και ΠBox Cookery


Τις πολλαπλές γαστρονομικές δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα της FusionChef by Julabo στο σύγχρονο επαγγελματία, παρουσίασε η εταιρεία Xenex Α.Ε. σε συνεργασία με τον κο Χριστόφορο Πέσκια και το ΠBox Cookery στην Κηφισιά. Η παρουσίαση της Xenex, με τίτλο: «Sous Vide: η νέα τάση στο μαγείρεμα» ανέδειξε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στην επιχείρηση, η αξιοποίηση του προϊόντος FusionChef. To επαναστατικό προϊόν FusionChef by Julabo μαγειρεύει τα φαγητά σας σε ειδικές πλαστικές σακούλες μέσα στο νερό (μέθοδος Sous Vide ή «σε κενό αέρος»), δίνει ευελιξία και λειτουργικότητα στην κουζίνα, διατηρεί τα φαγητά σε άριστη ποιότητα, χωρίς να χάνουν τους χυμούς τους και το βάρος τους, ενώ ελαττώνεται σημαντικά και η φύρα λόγω καλύτερης διαχείρισης των τροφίμων. Ταυτόχρονα, είναι απόλυτα ασφαλές και αξιόπιστο, προσδίδοντας νέα διάσταση στην έννοια της Sous Vide μαγειρικής.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κος Χριστόφορος Πέσκιας μαζί με τους δύο έμπειρους executive chefs της Xenex, επιμελήθηκαν όλη την προετοιμασία του μενού με τα προϊόντα FusionChef. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της υψηλής μαγειρικής, όπως ο κος Λευτέρης Λαζάρου (εστιατόριο Βαρούλκο), ο κος Αστέριος Κουστούδης (ξενοδοχείο Grande Bretagne), ο κος Μιχάλης Ντουνέτας (εστιατόριο Baraonda και Ακρωτήρι), ο κος Μανώλης Ασλάνογλου (εστιατόριο Gaspar), ο κος Γιάννης Μανίκης (ξενοδοχείο Hilton), ο κος Αλέξανδρος Φουρούλης (εστιατόριο Μάνη-Μάνη), ο κος Άρης Καλλιπολίτης (εστιατόριο Baltazar), ο κος Μιχάλης Νούρλογλου και πολλοί άλλοι.
Η Xenex, εδώ και 42 χρόνια, διαθέτει στην ελληνική αγορά προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους επαγγελματίες και δίνουν λύσεις στα προβλήματά τους. Η έμπειρη ομάδα της Xenex είναι πάντα στη διάθεση σας, για να προτείνει τις καλύτερες λύσεις που θα δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου