Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ξεκινά αύριο η 5η Summer Holidays Expo


Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών και τα σχέδια για διακοπές να «φωλιάζουν» σιγά-σιγά στο μυαλό, η Summer Holidays Expo δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της, έγκαιρα και με χαμηλό κόστος, να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους…

Η 5η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo, από τα πιο σημαντικά εκθεσιακά «ραντεβού» του ελληνικού τουρισμού, ανοίγει τις «πύλες» της αύριο στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace, στο Μαρούσι Αττικής και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου.
Τα εγκαίνια της Summer Holidays Expo θα τελεστούν αύριο στις 18:30 και αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι φορέων της τουριστικής αγοράς, εκθέτες κ.ά..
Η 5η Summer Holidays Expo αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για τα Ξενοδοχεία, τα Τουριστικά Γραφεία, τα Είδη Wellness & Spa , τους τουριστικούς οδηγούς, τις Ναυτιλιακές και Αεροπορικές Εταιρίες και τους τουριστικούς προορισμούς. Οι επισκέπτες μπορούν έγκαιρα και με χαμηλό κόστος να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων με το εισιτήριο εισόδου και σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή & Σάββατο 12:00-20:00 και Κυριακή από 11.00-18.00, ενώ το εισιτήριο εισόδου είναι 2 ευρώ (παιδιά έως 12 ετών δωρεάν). Παράλληλα, θα υπάρχει δωρεάν parking επισκεπτών στο υπόγειο του γειτονικού εμπορικού κέντρου Avenue - Carrefour.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου