Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χαμός στην Ακτοπλοϊα...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ακτοπλοϊα, καθώς λίγες μόλις ημέρες μετά την συνέντευξη του κ. Βέττα και τα ερωτήματα που έθεσε στην πλευρά Βαρδινογιάννη για την πολιτική της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας και του προέδρου της κ. Βεντούρη (εδώ) , οι εκπρόσωποι των εταιριών ΑΝΕΚ και Hellenic Seaways κ.κ. Γαλανάκης και Αγαπητός, υπέβαλλαν την Παρασκευή τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ. και μετά από μερικές ώρες "απέσυραν" και τις εταιρίες τους από την Ένωση, με αποτέλεσμα η Ένωση να συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες εταιρίες του κλάδου και σε κάθε περίπτωση μικρού βεληνεκούς.
.

Στη συνέντευξή του ο κ. Βέττας είχε θέσει θέμα εξουσιοδότησης και στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), όπου κυριαρχεί η Attica με τις θυγατρικές, τη Superfast Ferries και τη Blue Star Ferries, ενώ μέλος είναι οι Μινωικές του ομίλου Γκριμάλντι και η Aegean του ομίλου Ευγενίδη, να υπογράφει ΣΣΕ με την Π.Ν.Ο..

Σε λίγο στα γραφεία της ΕΕΝ στον Πειραιά θα ξεκινήσει σύσκεψη με την συμμετοχή των κ.κ. Γαλανάκη και Αγαπητού για να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι, ενώ θέμα υπάρχει και με τις οφειλές μελών στην Ε.Ε.Ν..

Νεότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου