Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Βράβευση των ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts...


...από το Tripadvisor για το 2015 

Για ακόμη μια χρονιά τα ξενοδοχεία του ομίλου Philian Hotels & Resorts, La Piscine Art Hotel και Vigles Sea View, βραβεύτηκαν με το βραβείο Certificate of Excellence του TripAdvisor για το έτος 2015. 
Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους. Το La Piscine Art Hotel, είναι βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σκιάθου. Η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική το χαρακτηρίζουν απόλυτα και γι΄αυτό αποτελεί την ναυαρχίδα του ομίλου Philian Hotels & Resorts.
To 2014 ανακαινίστηκε ξανά προκειμένου να δοθεί έμφαση στην κομψότητα και την πολυτέλεια. Ακόμη θεωρείται ένα ξενοδοχείο τέχνης μιας και κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις ζωγραφικής. 
Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, wine bar, αλλά και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σκιάθου, το Crazy Cow Restaurant. To La Piscine έχει 5 τύπους δωματίων (Standard δωμάτια, Deluxe δωμάτια, Superior Deluxe δωμάτια, Junior σουίτες ,Executive σουίτες) 
Το Vigles Sea View βρίσκεται σε μια καταπράσινη πλαγιά μέσα στη φύση. Όλα τα δωμάτια και τα διαμερίσματα έχουν θέα την πισίνα ή τη θάλασσα. Η υπέροχη πισίνα και το pool bar έχουν εξαιρετική θέα το νησί αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το ίδιο βραβείο έλαβε για ακόμη μια χρονιά το εστιατόριο Crazy Cow που λειτουργεί στο ξενοδοχείο La Piscine Art Hotel με εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα. 
Το Crazy Cow Restaurant δημιουργεί μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες του, οι οποίοι απολαμβάνουν την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό σέρβις και την απόλυτη ποιότητα. Αρμονικός συνδυασμός εξαιρετικών γεύσεων και ζεστής ατμόσφαιρας είναι αυτό που το χαρακτηρίζει. Μεγάλο ατού του εστιατορίου είναι ο σύγχρονος και ευχάριστος χώρος με μοναδική θέα την πισίνα. Πιάτα και προτάσεις που αποδίδουν την ποιότητα ενός μεγάλου chef, ευφάνταστα γλυκά και μία εξαιρετική λίστα ποικιλίας κρασιών με πάνω από 130 ετικέτες στο Crazy Cow cellar συνθέτουν μία τέλεια γαστρονομική εμπειρία. 
Τα ξενοδοχεία Philian Hotels & Resorts, έχουν λάβει επί πολλά συνεχόμενα έτη βραβεία με κορυφαίες βραβεύσεις από τους leaders του χώρου του παγκόσμιου τουρισμού, όπως η TUI και η Thomas Cook. Με συνεχείς ανακαινίσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στοχεύουν στην παροχή μιας ποιοτικής και αξέχαστης διαμονής σε όλους τους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου