Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Σειρά τιμητικών διακρίσεων για το Neptune Hotels στην Κω



Για μια ακόμη χρονιά το Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa που βρίσκεται στην Κω, βραβεύτηκε από τους σημαντικότερους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως. 
Οι βραβεύσεις αυτές βασίστηκαν αποκλειστικά και μόνο στα σχόλια πελατών που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες της μονάδας κατά την περσινή τουριστική περίοδο. Αναλυτικά το συγκρότημα βραβεύτηκε με τα ακόλουθα βραβεία: 
Με το Trip Advisor’s Certificate of Excellence award: Το Trip Advisor είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο. Το βραβείο αυτό δίνεται μόνο στα ξενοδοχεία που συνεχόμενα λαμβάνουν εξαιρετικά σχόλια από τους πελάτες τους στην ιστοσελίδα του TripAdvisor. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο ένα 10% των ξενοδοχείων που συνεργάζονται με το TripAdvisor, λαμβάνουν αυτή την τιμητική διάκριση 
Με το HolidayCheck TopHotel Award: Το HolidayCheck, είναι η σημαντικότερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Γερμανίας. Το βραβείο αυτό δόθηκε σε 467 ξενοδοχεία παγκοσμίως και βασίσθηκε σε 780.000 σχόλια πελατών που έγιναν στην ιστοσελίδα του HolidayCheck.

Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται με βάση τα παρακάτω τρία κριτήρια:
•Τουλάχιστον 40 σχόλια ετησίως
•Τουλάχιστον 90% ικανοποίηση πελατών
•Μόνο αξιόπιστες αξιολογήσεις
Με το TUI Holly: Το βραβείο αυτό δίνεται στα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της TUI παγκοσμίως και βασίζεται στην μεγαλύτερη έρευνα πελατών που πραγματοποιείται στην Γερμανική τουριστική βιομηχανία. Πάνω από 500.000 πελάτες της TUI αποφασίζουν κάθε χρόνο ποια ξενοδοχεία δικαιούνται να βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία διεθνώς παραθεριστικά ξενοδοχεία.
Με το Neckermann Primo: Το βραβείο Neckermann Primo δίδεται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τους πελάτες της Thomas Cook German μέσω της Neckermann. Αυτό το ετήσιο βραβείο έχει κερδίσει την διεθνή αναγνώριση, διότι βασίζεται σε έρευνες ικανοποίησης ολοκληρωμένες, γραπτώς, μέσω τηλεφώνου και internet, από τους επισκέπτες. Σχεδόν μισό εκατομμύριο ταξιδιώτες ψήφισαν και αξιολόγησαν την ποιότητα και τις επιδόσεις αυτών των ξενοδοχείων. Στα κριτήρια περιλαμβάνονται η καθαριότητα, η τοποθεσία, οι υπηρεσίες, οι παροχές για οικογένειες, κ.λπ..

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο NEPTUNE HOTELS αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση καθώς βλέπουν ότι η πάγια και συνειδητή επιλογή για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου