Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Medical Tourism Friendly Hotels...


- Η νέα πιστοποίηση για τις δομές Φιλοξενίας 

Η μεγάλη ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και οι μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας για την προσέλκυση τέτοιου είδους τουριστών, "αποτυπώνεται" σε μια σειρά εξελίξεων, με κυρίαρχη αυτή της πιστοποίησης.  Σήμερα, η διαμόρφωση ενός Διεθνούς προφίλ των υπηρεσιών Τουρισμού και Υγείας, είναι σε θέση να αναπτύξει εναλλακτικές αγορές- στόχους, και να δώσει στους δύο αυτούς κλάδους τη δυνατότητα επιτυχούς δραστηριοποίησής τους στην διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του Ιατρικού Τουρισμού με αποτέλεσμα την οικονομική ανέλιξη τους. 
Στην τεκμηριωμένη διασφάλιση του πλαισίου παροχής ποιοτικών και ασφαλών υπηρεσιών, τα συστήματα πιστοποίησης διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο τόσο στο επίπεδο της οργάνωσης και βελτίωσης της ποιότητας των παροχών όσο και στο επίπεδο της λήψης απόφασης για την επιλογή προορισμού (τουριστικού και ‘ιατρικού’) εκ μέρους του πελάτη. 

Η TÜV Rheinland Hellas, μέλος του Διεθνούς δικτύου TÜV Rheinland Group, εκπόνησε ένα εξειδικευμένο πλαίσιο προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας, το οποίο στοχεύει στην αποτελεσματική διαχείριση του ιατρικού τουρίστα ή του διεθνούς ασθενή στους χώρους φιλοξενίας.
Το εν λόγω σύστημα προδιαγραφών οργάνωσης «MEDICAL TOURISM FRIENDLY HOTEL – MTFH», μοναδικό και καινοτόμο παγκοσμίως, είναι ταυτόχρονα εγκεκριμένο από το Διεθνή Οργανισμό πιστοποίησης Ιατρικών Υπηρεσιών TEMOS International, τον μοναδικό Διεθνώς πάροχο με εξειδίκευση και αναγνώριση στην πιστοποίηση υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού, στον κόσμο.

To ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Χανδρή, είναι το πρώτο Ξενοδοχείο σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα πιστοποιηθεί ως Medical Tourism Friendly Hotel (MTFH) από την TÜV Rheinland Hellas. Η απονομή του πιστοποιητικού θα γίνει στις 13 Ιουνίου 2013, από 09:00 έως 11:00, σε ειδική εκδήλωση, κατά την οποία θα παρουσιαστούν στη Διεθνή Τουριστική Αγορά οι προδιαγραφές MTFH, θα αναλυθεί εκτενώς η δομή του συστήματος διαχείρισης ιατρικών τουριστών ή διεθνών ασθενών σε μονάδες φιλοξενίας, και θα διανεμηθεί επισήμως για πρώτη φορά το πλαίσιο προδιαγραφών MTFH στο ευρύ κοινό. Η ανάδειξη ενός ισχυρού και αναγνωρισμένου δικτύου Ξενοδοχειακών Μονάδων φιλικών προς τον Διεθνή Ασθενή – Medical Tourism Friendly Hotels, θα αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα της βιομηχανίας του τουρισμού τα επόμενα χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στην εκδήλωσή μας, στην οποία θα έχετε τη δυνατότητα πληρέστερης ενημέρωσης και για το λόγο αυτό θα λάβετε στις αμέσως προσεχείς ημέρες τη σχετική πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι χωρίς κόστος, αλλά απαιτείται εγγραφή λόγω του συγκεκριμένου αριθμού των συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου