Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η γιορτή αρχίζει με... ελληνικό κολατσιό!


Το Mount Athos Area Gourmet 2013 ανοίγει τις πύλες του στις 15 Μαΐου και υποδέχεται στον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde, τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, προσφέροντάς σας ελληνικό κολατσιό, φτιαγμένο με βιολογικά προϊόντα από το Αριστοτελικό Βουνό και τον Άθωνα! 
Η γιορτή αρχίσει με... γεύση! 
Ελληνική Φέτα Αρναίας, Βιολογικό Αγιορείτικο Μέλι και Μέλι Αρναίας, Σπιτικές Μαρμελάδες και Γλυκά του Κουταλιού φτιαγμένα με φρούτα από το Στρατονικό Όρος, Ομελέτες με Μανιτάρια Αρναίας, Χορτόπιτες με αγριόχορτα και Πίτες με αρμυρίκια του αγιορείτικου κόλπου, Αμυγδαλωτά Λουλούδια Μικρασίας, Γιαούρτι Αρναίας, Λαδόπιτες και Ελιόψωμα με πρώτες ύλες από τον κάμπο των Πυργαδικίων, Στριφτάρια και Μπουρέκια με κίτρινα και λευκά τυριά από την Ολυμπιάδα, αφεψήματα με βιολογικά βότανα από το Άγιον Ορος! 
Η γιορτή αρχίζει με…. μυρωδιές! 
Με την υπογραφή της chef Ντίνας Νικολάου, και την οργανωτική φροντίδα του εκπαιδευτικού ομίλου Le Monde.

Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και όλοι είναι καλοδεχούμενοι!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου