Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Astir magazine και ADA Creative Hotel Cosmetics στην KSD


 - Κυκλοφόρησε η αγγλική έκδοση του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 

Πολλά νέα μαζεμένα για την KSD. 
Έχουμε και λέμε λοιπόν: 
- Ανέλαβε την έκδοση του γνωστού και επιτυχημένου περιοδικού AStir Magazine, του περιοδικού του μοναδικού συγκροτήματος Αστέρα Βουλιαγμένης 
- Ανέλαβε την προώθηση στην ελληνική αγορά των εξαιρετικών προϊόντων για ξενοδοχεία της γερμανικής εταιρίας - μία από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη στον κόσμο- ADA Creative Hotel Cosmetics ( εδώ
- Κυκλοφόρησε η έκδοση της 8ης ετήσιας αγγλικής έκδοσης του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, που θα λανσαριστεί την Δευτέρα στο Λονδίνο στο περιθώριο της WTM.

Πιο αναλυτικά η KSD ανέλαβε την έκδοση του ASTIR MAGAZINE. Η εξαιρετική αυτή συνεργασία είναι καθοριστική στην δημιουργία ενός ιδιαίτερου εργαλείου επικοινωνίας με σκοπό την έξυπνη και ποιοτική ξενάγηση του αναγνώστη στην πόλη που θα διαμείνει ο εκλεκτός φιλοξενούμενος του συγκροτήματος. Στόχος του περιοδικού είναι να νιώσει ο πελάτης που θα το πιάσει στα χέρια του, ότι ήρθε ή ξανά-ήρθε στον επίγειο Παράδεισο. 
 Έναν Παράδεισο ξεχωριστό, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και για τα διεθνή!

Που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και το διάσημο ιστορικό της κέντρο, αλλά και τόσο μακριά από το πολύβουο πλήθος ταυτόχρονα… Εδώ μπορεί, αν το επιθυμεί, να τα συνδυάσει όλα: διακοπές αλλά και δουλειά, επαγγελματικά meetings και συνέδρια αλλά και sport, shopping αλλά και χαλάρωση στο spa, και βέβαια, να διοργανώσει ένα special event, όπως το γάμο του, ένα επαγγελματικό δείπνο ή ένα party. Η πολυτελής έκδοση, σε συνδυασμό με την πλούσια θεματολογία, θα είναι ένα αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ποιοτικό κοινό, υψηλού οικονομικοκοινωνικού επιπέδου. Η χειμερινή έκδοση του περιοδικού θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο στα τέλη Νοεμβρίου, και θα παραμείνει μέχρι τέλος Μαρτίου. Οι σελίδες του αποπνέουν 40 χρόνια ιστορίας. μιας ιστορίας που σφραγίζουν η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΑΣΤΕΡΑ και ο βαθμός εμπιστοσύνης που αποπνέει το όνομά του προς την υψηλή πελατεία του, από όποια χώρα κι αν προέρχεται. Διευθύντρια του περιοδικού είναι η κα. Αναστασία Παρετζόγλου, γνωστή για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες δουλειές της, και όλο το επιτελείο της.

Παράλληλα, σε νέα συνεργασία έκπληξη με το γερμανικό οίκο καλλυντικών ειδών και προϊόντων hotel amenities, ADA, προχώρησε η KSD στον τομέα των ειδών προσωπικής περιποίησης για ξενοδοχεία.

Ήδη μάλιστα παραδόθηκε και η πρώτη μεγάλη παραγγελία ειδών CHOPARD, σε γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Ελλάδα.

Με υψηλή τεχνογνωσία, πολύχρονη εμπειρία και παγκόσμια φήμη, η ADA, αποτελεί κορυφαία επιλογή στον τομέα των amenities, γεγονός το οποίο αποδεικνύει το ευρύ πελατολόγιό του, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο.

O οίκος ADA διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων προσωπικής περιποίησης, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα είδη, που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την οικολογική τους «προσωπικότητα». Κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες διεθνείς ποιοτικές προδιαγραφές, από κορυφαίους προμηθευτές, προσφέρουν στον πελάτη μεγάλη ποικιλία επιλογών.

Ανάμεσα στα προϊόντα τα οποία διαθέτει ο ADA στη λίστα του, είναι τα πολύ γνωστά προϊόντα των οίκων BULGARI, CHOPARD, BOGNER, SHUTTON & FOSTER, κ.ά.. Η συνεργασία αυτή έρχεται να προστεθεί στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την ιταλική ALLEGRINI, προσφέροντας ακόμη περισσότερες ποιοτικές και εξαιρετικά ανατγωνιστικές σε τιμή, επιλογές που προσφέρει η KSD στον Έλληνα ξενοδόχο.


Τέλος για 8η συνεχή χρονιά κυκλοφόρησε η ετήσια αγγλική έκδοση του Χ&Τ.
Νεότερα από το Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου