Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ανανεωμένο και με νέες λειτουργίες το www.bestwestern.com


 Ο πολυβραβευμένος και μεταφρασμένος σε 8 γλώσσες κόμβος της Best Western www.bestwestern.com ανανεώθηκε, προσφέροντας ακόμη πιο εύκολη περιήγηση, περισσότερες πληροφορίες και προσφορές και πιο γρήγορη διαδικασία κράτησης.
 Tα βασικά στοιχεία του καινούριου κόμβου είναι: 
• H προσθήκη της Trip Advisor βαθμολογίας κάθε ξενοδοχείου, 
 • Η λεπτομερής περιγραφή και περισσότερες φωτογραφίες για κάθε τύπο δωματίου, 
 • Η δυνατότητα δημιουργίας λίστας «αγαπημένων Best Western Ξενοδοχείων».

Παράλληλα έχουν εμπλουτιστεί οι υπηρεσίες που αφορούν στα μέλη του Club πιστότητας πελατών Best Western Rewards και έχουν τη δυνατότητα για:
• Online κράτηση με εξαργύρωση πόντων,
 • Άμεση επιβεβαίωση για τους πόντους που αντιστοιχούν σε κάθε κράτηση,
 • Πρόσβαση σε περισσότερα πακέτα και προσφορές για κάθε ξενοδοχείο.

 Ο κόμβος www.bestwestern.com εκτός από βασικό εργαλείο προβολής των Best Western Ξενοδοχείων διεθνώς είναι και βασική πηγή κρατήσεων αφού οι μισές από τις διαδικτυακές κρατήσεις που επιβεβαιώνονται σε Best Western Ξενοδοχεία προέρχονται από το website της αλυσίδας. Παρά τις πολλές διακρίσεις που υποδηλώνουν την επιτυχία του κόμβου η Best Western συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τα ξενοδοχεία μέλη της όσο και για τους πελάτες τους. Μετά την επιτυχημένη ανανέωση του website η αλυσίδα προχωρά στην ολοκλήρωση αντίστοιχης βελτίωσης της “Mobile” σελίδας και της εφαρμογής κρατήσεων μέσω Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου