Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΟΡΟΥΜΕ: Ανάγκη για ένα αυτοκίνητο


Συνεργασία με την ομάδα ΜΠΟΡΟΥΜΕ, που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο, έχει ξεκινήσει ο ΣΕΤΕ. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενημέρωσε για την ανάγκη που έχει το Ίδρυμα Γαλήνη για ένα ΙΧ ή mini van. Το Ίδρυμα Γαλήνη (υπό την εποπτεία του πατέρα Ιγνάτιου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών) βρίσκεται στον Κεραμεικό στην οδό Γρανικού 4. Παρέχει 250 γεύματα ημερησίως σε οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένους καθώς και σε αστέγους που φιλοξενούνται σε 4 σπίτια που διατηρεί το Ίδρυμα στην περιοχή. Από τον Ιανουάριο του 2012 το Ίδρυμα Γαλήνη - μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και της συνεργασίας μας με την ΕΞΑΑ- πηγαίνει κάθε εβδομάδα στα Ξενοδοχεία Athens Plaza και Μεγάλη Βρεταννία και παίρνει 50 και 30 γεύματα αντίστοιχα καθώς και ιματισμό και εξοπλισμό, όποτε υπάρχει διαθέσιμος.

Αυτή τη στιγμή το Ίδρυμα Γαλήνη έχοντας έλλειψη μεταφορικού μέσου δεν μπορεί ούτε να παραλαμβάνει τις δωρεές τροφίμων από προμηθευτές προκειμένου να σιτίζει τα άτομα που φροντίζει ούτε να μεταφέρει τα άτομα που χρειάζονται ιατρική φροντίδα στο γιατρό.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η αρμόδια κα. Ξένια Παπασταύρου "Θα θέλαμε κοινοποιώντας αυτό το αίτημα σε εσάς, τα μέλη του ΣΕΤΕ, να ζητήσουμε αν κάποιο μέλος έχει ένα ΙΧ ή mini van το οποίο δεν το χρειάζεται, λόγω ανανέωσης του στόλου του για παράδειγμα, να το παραχωρήσει στο Ίδρυμα Γαλήνη ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να επιτελεί το κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σας που είναι πολύ σημαντική και καθοριστική για την επίτευξη του στόχου αυτού και αναμένουμε νέα σας".

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου