Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο γ.γ. του ΕΟΤ


- Στη Ρόδο αύριο οι Τάσος Λιάσκος και Νίκος Καραχάλιος

Μια καθ' όλα διαφορετική συνάντηση γνωριμίας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν, είχε χθες με τους δημοσιογράφους ο νέος γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Νίκος Καραχάλιος. Η συνάντηση αυτή έγινε στον...ακάλυπτο χώρο πίσω από το κτίριο της Τσόχα, και ως μετρ της επικοινωνίας ο νέος γ.γ., έθεσε τους "κανόνες εμπλοκής" με τους δημοσιογράφους. Σίγουρα ήταν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση απ' ότι συνηθιζόταν μέχρι σήμερα, και αυτό έγινε αντικείμενο θετικού σχολιασμού, δεδομένης της απλότητας και της ειλικρίνειας που τον χαρακτηρίζει. Μάλιστα το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 20 Οκτώβρη, όταν πια ο κ. Καραχάλιος θα κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις για την τουριστική πολιτική, στην επίσημη συνεδριακή αίθουσα του Οργανισμού. Ξεκαθάρισε δε ευθύς εξαρχής τον σημαντικό ρόλο του ΕΟΤ στον ελληνικό τουρισμό και τόνισε ότι σκοπός του εκάστοτε γενικού γραμματέα, είναι η εξεύρεση "πρεσβευτών" πολιτών του κόσμου, που θα διαφημίζουν την Ελλάδα.Zήτησε δε σκληρή, αλλά καλόπιστη κριτική.

Ως εκ τούτου ειδήσεις περί διαφήμισης, στρατηγικής του Ε.Ο.Τ., κ.λπ., κ.λπ., δεν βγήκαν αφού ο γενικός γραμματέας παρέπεμψε για τις 20 Οκτώβρη, ωστόσο προέκυψαν τα εξής:
1. Στις αρχές του χρόνου ο ΕΟΤ θα λειτουργεί με νέο οργανόγραμμα
2. Θα ξενοικιαστεί το κτίριο της Τσόχα 24
3. Θα μελετηθεί περαιτέρω το θέμα των γραφείων Εξωτερικού
4. Πλήρης εφαρμογή του νέου τουριστικού δόγματος την περίοδο 2013-2014

Και για να δείτε πως σας ενημερώνουμε, όλα αυτά τα έχουμε γράψει στις 12 Σεπτεμβρίου ( εδώ ).

Στο μεταξύ στο νησί της Ρόδου θα βρεθούν αύριο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τάσος Λιάσκος και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Νίκος Καραχάλιος, κατόπιν πρόσκλησης της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Έχουν προγραμματιστεί δύο συναντήσεις με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΞΡ και ακολούθως με την διοίκηση του Επιμελητηρίου, ενώ θα υπάρξει και συνάντηση του Τάσου Λιάσκου με τον δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά.

1 σχόλιο:

  1. Η εποχή που οι ξένοι κάνουν τις κρατήσεις των είναι ΤΩΡΑ και όχι στις αρχές του 2013!

    Πόσο θέλει ο ΕΟΤ να περιμένει ακόμα;;;;;

    Δεν βλέπουμε καθόλου Ελλάδα εδώ στην Γερμανία!

    Ο ΕΟΤ δεν πρέπει να μελετήσει και να κάνει νέα οργανόγραμματα και μπλά-μπλά, ο ΕΟΤ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέχει ΤΩΡΑ και όχι στο μέλλον!

    Έχει την ηθηκή, κοινωνική και οικονομική ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να λειτουργήσει ΑΜΕΣΩΣ και όχι στο ΘΑ!

    Πόσο ακόμα θα κοροϊδέψουν τους Έλληνες και ξένους φορολογουμένους;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή