Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αναμένονται ανακοινώσεις για την προβολή της χώρας...


Πλήρης επιβεβαίωση της χθεσινής αποκλειστικής μας ανάρτησης για τη συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό για την ανάληψη πρωτοβουλίας για την προβολή της Ελλάδας. Μοναδικό μας φάουλ ότι δεν αναφέραμε πως στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Γιώργος Κολέτσος, τον οποίο ελπίζω να μην στεναχωρήσαμε. Η συνάντηση πήγε εξαιρετικά καλά και αναμένονται ανακοινώσεις, μάλλον μέσα στην εβδομάδα, ίσως και αύριο σε συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κας. Καραπαναγιώτη με τους δημοσιογράφους. Οι προτάσεις υποβλήθηκαν από τον Ε.Ο.Τ., έγινε επεξεργασία τους από την κα. Καραπαναγιώτη και το επιτελείο της και παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο από το "δίδυμο" Καραπαναγιώτη Κολέτσου και έγιναν αποδεκτές στο σύνολό τους. Αυτά που μπορούμε να σας πούμε, είναι τα εξής: 
- "Στοιχίζονται" πίσω από τον Ε.Ο.Τ. 25 κρατικοί και δημόσιοι φορείς, σε στοχευμένες δράσεις που θα βγάζουν το "καλό πρόσωπο" της Ελλάδας προς τα έξω. Σημειώνεται ότι ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση χθες των επικεφαλής των φορέων αυτών, με την παρουσία και του υπουργού Επικρατείας. 
- Δεν θα υπάρξει έξτρα κόστος, αλλά τα όποια έξοδα θα καλυφθούν "εκ των ενόντων". 
- Θα είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξει συντεταγμένη παρουσία της χώρας στο εξωτερικό, με την συμμετοχή τόσων πολλών φορέων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες προτάσεις, με πολύ χαμηλό κόστος είχαν υποβληθεί από τον ΕΟΤ στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου, ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν προχώρησε τίποτα απολύτως.

Το γιατί μπορείτε να το υποθέσετε.
Νεότερα σύντομα.

Άντε να ξεκινήσουμε λίγο θετικά τη μέρα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου