Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Υπό την «ομπρέλα» της AKS το Chroma Paros

• Τώρα και στη διαχείριση ξενοδοχείων η AKS

Τη διαχείριση του ξενοδοχείου Chroma Paros στο ομώνυμο νησί των Κυκλάδων ανέλαβε η AKS Hotels, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας και εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μία νέα δραστηριότητα, αυτή της ανάληψης διαχείρισης ξενοδοχείων. Μάλιστα σήμερα γίνεται η τελετή παραλαβής του ξενοδοχείου στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων από τον Στέφανο Στεφάνου.

Η διοίκηση της ΑΚS, αποφάσισε, πλέον, η εταιρία, η οποία έχει, ήδη, στo δυναμικό της τέσσερα ιδιόκτητα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο και ένα ιδιόκτητο αυτόνομο Συνεδριακό Κέντρο στο Πόρτο Χέλι, να προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα του Hotel Management και σε άλλες μη ιδιόκτητες μονάδες.

Έχοντας στο «τιμόνι» τον κ. Στέφανο Ν. Στεφάνου, άριστο γνώστη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας από το 1981, στελεχωμένη με άρτια καταρτισμένα στελέχη και διαθέτοντας δωδεκάχρονη παρουσία στην εγχώρια τουριστική-ξενοδοχειακή αγορά, η AKS, εγγυάται σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς Management, όπως marketing, σχεδιασμό λειτουργίας και «opening νέων ξενοδοχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου