Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Νίκος Τζήμας: Εοίωνες οι προοπτικές για Αθήνα, αν...


Ευοίωνες θεωρεί τις προοπτικές της Αθήνας, ειδικά για τουρισμό MICE ο κ. Νίκος Τζήμας γενικός διευθυντής του GRAND RESORT LAGONISSI, όσον αφορά στη ρωσική αγορά. Ο κ. Τζήμας που εκπροσωπεί τον όμιλο Μαντωνανάκη στην ΜΙΤΤ στη Μόσχα εκτιμά μια αύξηση από την ρωσική αγορά των ταξιδιών MICE της τάξης του 25% για το 2012, εάν βεβαίως δεν υπάρχουν νέες αναταραχές στην Αθήνα. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά τα αιτήματα για κρατήσεις μόλις αυτές τις ημέρες "επανακάμπτουν" μετά το πλήρες πάγωμα αμέσως μετά τις ταραχές στην Αθήνα. Ο γενικός διευθυντής του GRL είχε επαφές και με τον tour operator SODIS, ο οποίος είναι ίσως το αποκλειστικό πρακτορείο πολυτελείας στη ρωσική αγορά. Ο γενικός διευθυντής του κ. Βίκτορ Κουζερινγκ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την Ελλάδα.

Κατά τα λοιπά ο κ. Τζήμας θεωρεί επιτακτική την βελτίωση των διαδικασιών έκδοσης βιζα, ειδικα για τα ταξίδια MICE, τα οποία αφορούν μεγάλα γκρουπς και απο διαφορετικές - και πολλές - πόλεις. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει είτε με την χορήγηση θεωρήσεων visa στα αεροδρόμια, είτε με την χορήγηση ομαδικών θεωρήσεων κεντρικά για κάθε γκρουπ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Μαντωνανάκη είναι χορήγός στην ετήσια βράβευση του καλύτερου ξένου διπλωμάτη στην Ουκρανία, που γίνεται κάθε χρόνο στο Κίεβο και φέτος θα βραβευτεί ο Έλληνας πρέσβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου