Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

WTM:Διαφήμιση YES - LCC's NO...



Σε ήρεμα νερά κινείται μέχρι στιγμής η συμμετοχή μας στην εφετινή World Travel Market. Ο κόσμος που έχει έρθει από Ελλάδα καταφανώς λιγότερος από άλλες χρονιές και η έκθεση την πρώτη ημέρα με αρκετό κόσμο, as usual...Στη συνέντευξη του υπουργού βγήκαν δύο θέματα, και τα δύο με δικές μας ερωτήσεις.
ΠΡΩΤΟ: Η Ελλάδα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αν υπάρξει κονδύλι από τον προϋπολογισμό, θα "επιστρέψει" και στην κλασική διαφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος, μετά την καλή χρονιά και τις προετοιμασία που κάναμε το 2011, κυρίως με ενέργειες δημοσίων σχέσεων, μπορούμε να προχωρήσουμε και σε κλασική διαφήμιση
ΔΕΥΤΕΡΟ: Απέκλεισε κατηγορηματικά την ενίσχυση LCC's για πτήσεις εκτός σαιζόν, "πετώντας το μπαλάκι" όχι μόνο στην εξέδρα αλλά μάλλον έξω από το γηπεδο. Είπε χαρακτηριστικά ότι το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια, πέραν κάποιων συμβολικών κινήσεων (πχ τελη περιφερειακών αεροδρομίων ) και είναι αποκλειστικά δουλειά του ιδιωτικού τομέα.


Επίσης μετά την συνέντευξη είχε σειρά συνεντεύξεων με μεγάλα βρετανικά μέσα, ενώ είδε και τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Ταλεμπ Ριφαϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου