Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Sysco ταξιδεύει στη Βουλγαρία!


Ένα ακόμη αξιόλογο έργο πρόσθεσε πρόσφατα στο portfolio της η Sysco Α.Ε.. Την εταιρία με την 27χρονη εμπειρία στον χώρο του hospitality, εμπιστεύτηκε για την πλήρη μηχανοργάνωσή του το νεόκτιστο, πολυτελές Euphoria Club Hotel & Spa, στο ορεινό θέρετρο Borovets, στη Βουλγαρία...

Η Sysco A.E. ανέλαβε να εγκαταστήσει στο ξενοδοχείο το ePITOME PMS για την διαχείριση του Front Office, το EPIKOUROS Point Of Sales για τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου, τον απαραίτητο εξοπλισμό POS καθώς και το On line σύστημα κρατήσεων e-Hermes. Επίσης, μηχανογραφείται πλήρως η διαχείριση της Αποθήκης και του F&B του ξενοδοχείου με το SoftΟne από τον συνεργάτη της Sysco και της SoftΟne στη Σόφια, την Unisoftware. Τέλος διασυνδέονται όλα τα ηλεκρονικά συστήματα του ξενοδοχείου όπως ηλεκτρονικές κλειδαριές, ιδιωτικό ηλεκτρονικό Parking κ.α με το ePITOME PMS, ενώ όλες οι λογιστικές και οικονομικές κινήσεις του ξενοδοχείου μεταφέρονται μέσω interfaces στο SAP.

Το Euphoria Club Hotel & Spa είναι ένα φιλόξενο καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στη φύση με υψηλή αισθητική και απέριττη πολυτέλεια. Τα 110 δωμάτια, διαμερίσματα και βίλες παρέχουν πολυτελή διαμονή δημιουργώντας ένα ιδανικό κλίμα χαλάρωσης για τον επισκέπτη. Με μεγάλους χώρους υποδοχής, καθιστικό και τζάκι, ιδιωτικό κήπο και χώρο στάθμευσης αποτελεί μια ονειρική διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου