Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Amstel, Heineken και πράσινα άλογα...



Άσχετο με τον Τουρισμό, αλλά καλοκαιρινό και καλό, για όποιον το διαβάζει βέβαια και όχι για όσους το έζησαν.
Καλοκαιρινή παρέα λοιπόν πριν από μερικές ημέρες έχει μαζευτεί σε παραλιακό σπίτι, και ο ιδιοκτήτης - θύμα της τακτικής των πολυεθνικών - έχει αγοράσει ένα beεr tender για "φρέσκια και καλή" , ιδανικά παγωμένη μπύρα. Beer tender το οποίο κόστισε αρκετά. Έχει παγώσει λοιπόν ο οικοδεσπότης 2 βαρελάκια Heineken και μαζευόμαστε όλοι με τα ποτήρια στο χέρι για να συνδέσει το βαρέλι και να απολαύσουμε την παγωμένη μπύρα, με θερμοκρασία έξω 35 βαθμούς και τη θάλασσα "λάδι".


Θα μου πείτε ειδυλλιακή εικόνα. Μέχρις εδώ πράγματι είναι έτσι. Ανοίγει λοιπόν το βαρελάκι, το οποίο για όποιον δεν έχει ασχοληθεί να εξηγήσω ότι από επάνω έχει κολλημένο ένα πλαστικό που μέσα σε αυτό υπάρχουν τα "εργαλεία" σύνδεσης-ανοίγματος: ένα σωληνάκι που κουμπώνει στο beer tender ή εναλλακτικά ένα άλλο παρόμοιο που μπαίνει απευθείας στο βαρέλι για όποιον δεν έχει beer tender. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η μπύρα πρέπει να καταναλωθεί αμέσως γιατί απλά ζεσταίνεται. Ψάχνει να βρει το χωληνάκι σύνδεσης, πουθενά. Κοιτάμε όλοι μήπως έπεσε, τίποτα. Αρχίζει το δούλεμα λοιπόν του στυλ "φίλε σε δουλέψανε", "ελαττωματικό πήρες" και τέτοια. Ανοίγει το δεύτερο ούτε το δεύτερο είχε. Ψάχνουμε όλοι μαζί τίποτα. Μετά από αναζήτηση μισής ώρας κάποιος από την παρέα ανακαλύπτει κάτι γράμματα ψείρες που ήθελες μεγενθυτικό φακό να τα διαβάσεις ( σ.σ όποιος δεν έχει πρεσβυωπία, όποιος έχει δεν τα διαβάζει ούτε με διαστημικό τηλεσκόπιο) και τα οποία έλεγαν να καλέσεις ή να στείλεις sms στο χχχχχχχ για ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Σημειωτέον ότι μέχρι πριν από λίγο διάστημα οι συσκευασίες το είχαν μέσα!!!!!!!

Περιττό να σας πω το βρίσιμο που έπεσε και τις κατάρες που εισέπραξε ο φαεινός εγκέφαλος (μάλλον ανεγκέφαλος ) που είχε την έμπνευση αυτή.

Και ένα ακόμη εξόχως ενδιαφέρον: το βαρελάκι αυτό είχε στις αρχές του χρόνου και πριν τις αυξήσεις του ΦΠΑ 17,5 ευρώ. Σήμερα έχει 12,5 €.

Μάλλον κάποιος έκλεβε...
Eίδες η Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα;

Είπατε τίποτα για έλεγχο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου