Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Επαναλειτουργεί ανακαινισμένο το Sheraton Rhodes Resort



Μετά από μια εκτενή ανακαίνιση ύψους 15 εκατ. ευρώ, που στόχο έχει το ξενοδοχείο να παραμείνει σε ηγετική θέση στον κλάδο φιλοξενίας, επαναλειτουργεί από την 1η Απριλίου το Sheraton Rhodes Resort, στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc και της Τουριστικά Θέρετρα ΑΕ...


Η ανακαίνιση που ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2011, αντανακλά τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει στους επισκέπτες υψηλά πρότυπα ποιότητας και άνεσης.
Περιλαμβάνει την πλήρη αναδιαμόρφωση των 401 δωματίων και σουιτών του ξενοδοχείου, των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου, μια νέα εξωτερική πισίνα που προστίθεται στις δύο ήδη υπάρχουσες καθώς και μία εσωτερική πισίνα, το Sheraton Fitness Center και ένα μοναδικό Link@Sheraton lobby με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Όσον αφορά στα δωμάτια, σχεδιάστηκαν εκ νέου, συνδυάζοντας το μοντέρνο στιλ με παραδοσιακή επίπλωση στα χρώματα που θυμίζουν την παλέτα χρωμάτων της θάλασσας και της άμμου, ενώ προστέθηκαν επιπλέον ανέσεις, όπως πιο άνετο κρεβάτι και το «Sheraton Sweet Sleeper», που προσφέρει ένα πολυτελές στρώμα, νέα σεντόνια και μαξιλάρια 300TC καθώς και μοναδικό πάπλωμα.
Στον τομέα της σίτισης, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το γεύμα ή δείπνο του σε ένα από τα τρία εστιατόρια, ένα εκ των οποίων βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, ενώ για τη γυμναστική του μπορεί να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις καθώς και θαλάσσια σπορ στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.
Επίσης, το Sheraton Rhodes Resort μπορεί να διοργανώσει δεξιώσεις έως και 1.000 άτομα σε περισσότερα από 2.600 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει μια μοναδική αίθουσα χορού, πολυάριθμους χώρους meeting και break-out με εξαιρετικής ποιότητας οπτικοακουστική τεχνολογία καθώς και πλήρη χώρο εστιάσεως και υπηρεσίες δεξιώσεων, και ασύρματο internet στις αίθουσες συνεδρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου