Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέες big business για τον όμιλο Μουζενίδη


Δύο νέες μεγάλες αγορές ανοίγει ο όμιλος Μουζενίδη για το 2016, με το πιο σημαντικό να είναι η "εμπλοκή" της Ellinair στην μεταφορά αρκετών δεκάων χιλιάδων τουριστών στην Ελλάδα.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Οι δύο νέες μεγάλες συνεργασίες αφορούν στις τουριστικές αγορές της Γερμανίας και της Ιταλίας, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και νέα, από την πολωνική αγορά.
Στη Γερμανία ο όμιλος Μουζενίδη προχώρησε σε δημιουργία νέας εταιρίας, σε συνεργασία με τουρκικής ιδιοκτησίας ταξιδιωτικό γραφείο, για την μετακίνηση στην Ελλάδα 25.000 Γερμανών τουριστών το 2016.
Το γραφείο βρίσκεται στο Μόναχο και οι πτήσεις της  Ellinair θα γίνονται από Μόναχο, Φραγκφούρτη, Στουτγκάρδη, Κολωνία, Ντυσελντοφ, Βερολίνο και Λειψία προς Κρήτη και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η γερμανική αγορά εμφανίζει μεγάλη αύξηση για την Ελλάδα και σε αυτό τον ανοδικό κύκλο εισέρχεται ο όμιλος Μουζενίδη.
Η δεύτερη συνεργασία αφορά στην ιταλική αγορά .
Ο Όμιλος Μουζενίδη θα προσφέρει αεροπορικές θέσεις στο  γνωστό ιταλικό πρακτορείο itinerari doc, το οποίο έχει μεγάλο πρόγραμμα για Ελλάδα.
Η συμφωνία βαίνει προς ολοκλήρωση, καθώς πέραν των θέσεων ο όμιλος Μουζενίδη επιθυμεί να αναλάβει και την αντιπροσώπευση του doc σε κάποιες περιοχές.
Ωραία νέα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου