Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Διαγωνισμός για το Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας


Ανοικτό διαγωνισμό για την αξιοποίηση του ακινήτου «Κτήμα Καλών Νερών Μαγνησίας» προκηρύσσει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (ΕΤΑ).
O διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί σε μία φάση, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου, με στόχο τη μακροχρόνια μίσθωσή του, διάρκειας 50 ετών…


Το ακίνητο έχει έκταση 153.611 τ.μ. και βρίσκεται στις ακτές του Παγασητικού κόλπου, σε απόσταση 15 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη του Βόλου.
Η ΕΤΑ επιδιώκει τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με την ανάπτυξη ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών υποδομών, υψηλών προδιαγραφών, καθώς με τον διαγωνισμό η εταιρία απευθύνεται σε νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής και ενώσεις ή κοινοπραξίες νομικών προσώπων ή φυσικών και νομικών προσώπων της αλλοδαπής ή της ημεδαπής.
Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν Δεσμευτική Προσφορά τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011.
Η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σχετικά με τους βασικούς όρους του διαγωνισμού θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 στην ιστοσελίδα της ΕΤΑ www.etasa.gr, ενώ το Τεύχος του Διαγωνισμού θα διατίθεται έναντι αντιτίμου 200 ευρώ, από την παραπάνω ημερομηνία έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 από τα γραφεία της ΕΤΑ Α.Ε. (οδός Βουλής 7, Αθήνα, 7ος όροφος, Γραφείο 711).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου