Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Νέες δουλειές για το Μάκη Καλλίγερο


Στην ενοικίαση ενός από τα πλέον επιτυχημένα ξενοδοχεία πόλης, που τα τελευταία χρόνια είχε υποβαθμιστεί, το πρώην ANDROMEDA, προχώρησε ο Μάκης Καλλίγερος. Το BEST WESTERN PLUS Embassy Hotel είναι ένα boutique ξενοδοχείο 4 * στους πρόποδες του Λυκαβηττού, δίπλα στην Αμερικανική Πρεσβεία, το Μέγαρο Μουσικής και ανάμεσα σε 2 σταθμούς του Μετρό. Διαθέτει 31 σουίτες και δωμάτια εξοπλισμένα με mini bar, καφετιέρα, χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, τηλέφωνο με υπηρεσία τηλεφωνικών μηνυμάτων, ρυθμιζόμενο κλιματισμό, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και βεβαίως δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο που ισχύει για όλα τα Best Western Ξενοδοχεία ανεξαρτήτως κατηγορίας. Διαθέτει επίσης Cafe Bar και δύο εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις μέχρι 100 άτομα.

Πρόκειται για μια νέα κατηγορία ξενοδοχείων, αφού η Best Western International προχωρά σε μία ακόμα στρατηγική κίνηση διαφοροποίησης των ξενοδοχείων της στην παγκόσμια αγορά, με την κατηγορία “BEST WESTERN PLUS”. Με παραπάνω από 4.000 ξενοδοχεία διαφορετικού χαρακτήρα και τυπικής κατηγοριοποίησης κρίθηκε αναγκαίο, να υπάρξει περαιτέρω διαφοροποίηση των BEST WESTERN ξενοδοχείων παραμένοντας ωστόσο μία ενιαία αλυσίδα με προδιαγραφές ποιότητας σε όλα τα ξενοδοχεία.


Η κατηγοριοποίηση αυτή στόχο έχει να διευκολύνει τον πελάτη στην επιλογή του ιδανικού ξενοδοχείου βάση των αναγκών του. Τα BEST WESTERN PLUS ξενοδοχεία είναι 4* και απευθύνονται σε πελάτες που επιζητούν όχι μόνο τη γνωστή ποιότητα των Best Western Ξενοδοχείων, αλλά και αναβαθμισμένες παροχές στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Στην Αμερική έχουν ήδη πιστοποιηθεί τα πρώτα BEST WESTERN PLUS ξενοδοχεία ενώ το πρώτο BEST WESTERN PLUS ξενοδοχείο στην Ευρώπη βρίσκεται στην Αθήνα.

Καλές δουλειές...

2 σχόλια:

  1. Διαβασα την παραπανω αναρτηση και θελω να ευχηθω καλες δουλειες στον εν λογω επιχειρηματια.
    ΟΜΩΣ... το μυαλο μου εχει κολλησει σε ενα ερωτημα.Πως γινεται ενας επειχειρηματιας να μπορει να ενοικιασει ενα ξενοδοχειο την στιγμη που πριν μερικους μηνες του εκαναν εξωση απο το ξενοδοχειο που ειχε τοσα χρονια,λογω χρεους 4000000 € (χωρις τους τοκους)και συν τοις αλλοις οι περισσοτεροι εκ των υπαλληλων του εν λογω ξενοδοχειου ΔΕΝ εχουν παρει ακομη ουτε ενα ευρω απο την αποζημιωση απολυσης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα παραπανω εχω να δηλωσω τα εξης. ο εν λογω επιχειρηματιας εχει απολυσει εικονικα καποιους απο το υπαρχον προσωπικο του με σκοπο να μην μπορουν οι πρωην υπαλληλοι του να διεκδικησουν μερος της αποζημιωσης τους αφου σημαντικο ποσο που του εχει επιδικαστει απο το προηγουμενο ξενοδοχειο βρισκεται ακομα στις τσεπες του.
    ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή